Gregory Grzegorz Borkowski

O firmie

Firma Gregory Grzegorz Borkowski zlokalizowana jest pod adresem: Elganowo 43, warmińsko-mazurskie. Pn.-Nd.: 24h to godziny, w których działamy. Figurujemy w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej pod numerem: 5321024113. Jeśli masz pytania, nasz numer kontaktowy to 600 805 106. W razie wątpliwości można skorzystać z adresu e-mailowego: rezerwacje@elganowo.pl.

Pierwsze kroki stawialiśmy już w 2005 roku. Działamy w branży Agroturystyka. Współrzędne, które pozwalają na szybką lokalizację, to: 53.6599N, 20.8593E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Gregory Grzegorz Borkowski
NIP
5321024113
Rok założenia
2005

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Gregory Grzegorz Borkowski
  • Jaki jest adres firmy Gregory Grzegorz Borkowski Adres to: Elganowo 43 , 12-130 Pasym (woj. warmińsko-mazurskie)
  • Jakie są godziny otwarcia firmy Gregory Grzegorz Borkowski Godziny otwarcia to: Pn.-Nd.: 24h
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Gregory Grzegorz Borkowski Kontakt telefoniczny to: 600 805 106
  • Jaki jest e-mail do firmy Gregory Grzegorz Borkowski E-mail to: rezerwacje@elganowo.pl
  • Jaki jest NIP firmy Gregory Grzegorz Borkowski NIP to: 5321024113
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Gregory Grzegorz Borkowski Współrzędne geograficzne to: 53.6599°N 20.8593°E
Informacja o przetwarzaniu danych
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas