Mat S.A. Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski. Oddział
- Mięso, wędliny, drób - produkcja, hurt
- 59-900 Zgorzelec , gen. Andersa 4 (woj. dolnośląskie)
-
Dziś:
- Pn. 05:00 - 15:00
- Wt. 05:00 - 15:00
- Śr. 05:00 - 15:00
- Cz. 05:00 - 15:00
- Pt. 05:00 - 15:00
- Sb. Zadzwoń i sprawdź
- Nd. Zadzwoń i sprawdź
O firmie
Firmę, której nazwa to: Mat S.A. Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski. Oddział, można znaleźć pod adresem: gen. Andersa 4, Zgorzelec, dolnośląskie. Z oferty można skorzystać w godzinach: Pn.-Pt.: 05:00-15:00. Można się z nami skontaktować pod numerem telefonu 75 775 73 77.
Istniejemy na rynku od 1991 roku. Branża, w której działamy na rynku, to Mięso, wędliny, drób - produkcja, hurt. Biznes ma numer: 15.13.A w Polskiej Klasyfikacji Działalności. W firmie pracuje 6-10 pracowników. 51.1370687254902N, 15.0158858627451E to współrzędne, które pozwalają znaleźć naszą siedzibę.
Jesteś właścicielem tej firmy?
Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?
Zarządzaj stroną tej firmyInformacje handlowe
- Nazwa rejestrowa
- Mat S.A. Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski. Oddział
- PKD
- 15.13.A
- Rok założenia
- 1991
- Liczba pracowników
- 6-10 osób
Opinie (0)
WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.
Średnia ocen
Najczęściej zadawane pytania
- Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Mat S.A. Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski. Oddział
- Jaki jest adres firmy Mat S.A. Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski. Oddział Adres to: 59-900 Zgorzelec , gen. Andersa 4 (woj. dolnośląskie)
- Jakie są godziny otwarcia firmy Mat S.A. Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski. Oddział Godziny otwarcia to: Pn.-Pt.: 05:00-15:00
- Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Mat S.A. Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski. Oddział Kontakt telefoniczny to: 75 775 73 77
- Jakie są współrzędne geograficzne firmy Mat S.A. Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski. Oddział Współrzędne geograficzne to: 51.1370687254902°N 15.0158858627451°E