Kokoszka Leszek. Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
O firmie
Firmę, której nazwa to: Kokoszka Leszek. Zakład Przetwórstwa Mięsnego., można znaleźć pod adresem: Żarówka 187a, podkarpackie. Klienci mogą skorzystać z oferty w godzinach: Pn.-Pt.: 07:00-15:00. Jesteśmy zarejestrowani pod numerem: 8721022496 w CEIDG. Jeśli masz pytania, nasz numer kontaktowy to 14 683 39 40.
Pierwsze kroki stawialiśmy już w 1996 roku. W Krajowym Rejestrze Urzędowym Podmiotów Gospodarki Narodowej firma ma numer REGON: 850406965. Nasza branża to Mięso, wędliny, drób - produkcja, hurt. Nasz biznes figuruje pod numerem PKD: 10.13.Z. Zatrudniamy 6-10 pracowników. Nasze współrzędne geograficzne wynoszą: 50.1561882352941N, 21.2319441960784E.
Jesteś właścicielem tej firmy?
Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?
Zarządzaj stroną tej firmyInformacje handlowe
- Nazwa rejestrowa
- Kokoszka Leszek. Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
- NIP
- 8721022496
- REGON
- 850406965
- PKD
- 10.13.Z
- Rok założenia
- 1996
- Liczba pracowników
- 6-10 osób
Opinie (0)
WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.
Średnia ocen
Najczęściej zadawane pytania
- Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Kokoszka Leszek. Zakład Przetwórstwa Mięsnego.
- Jaki jest adres firmy Kokoszka Leszek. Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Adres to: 39-312 Żarówka 187a (woj. podkarpackie)
- Jakie są godziny otwarcia firmy Kokoszka Leszek. Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Godziny otwarcia to: Pn.-Pt.: 07:00-15:00
- Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Kokoszka Leszek. Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Kontakt telefoniczny to: 14 683 39 40
- Jaki jest NIP firmy Kokoszka Leszek. Zakład Przetwórstwa Mięsnego. NIP to: 8721022496
- Jaki jest numer REGON firmy Kokoszka Leszek. Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Numer REGON to: 850406965
- Jakie są współrzędne geograficzne firmy Kokoszka Leszek. Zakład Przetwórstwa Mięsnego. Współrzędne geograficzne to: 50.1561882352941°N 21.2319441960784°E