Remoncik Krzysztof Adamus

O firmie

Lokalizacja firmy Remoncik Krzysztof Adamus to: Górska 74, Wieprz, małopolskie. 5512180321 to Numer Identyfikacji Podatkowej działalności. Jeśli masz pytania, nasz numer kontaktowy to 502 210 530. Adres poczty elektronicznej to: remoncikadamus@interia.pl.

Od 2006 roku zapewniamy ofertę najwyżej jakości. W Krajowym Rejestrze Urzędowym Podmiotów Gospodarki Narodowej firma ma numer REGON: 356005272. Specjalizujemy się w branży Budowlane materiały. 49.8680497453241N, 19.3533053185965E to współrzędne, które pozwalają znaleźć naszą siedzibę.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Remoncik Krzysztof Adamus
NIP
5512180321
REGON
356005272
Rok założenia
2006

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Remoncik Krzysztof Adamus
  • Jaki jest adres firmy Remoncik Krzysztof Adamus Adres to: 34-122 Wieprz , Górska 74 (woj. małopolskie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Remoncik Krzysztof Adamus Kontakt telefoniczny to: 502 210 530
  • Jaki jest e-mail do firmy Remoncik Krzysztof Adamus E-mail to: remoncikadamus@interia.pl
  • Jaki jest NIP firmy Remoncik Krzysztof Adamus NIP to: 5512180321
  • Jaki jest numer REGON firmy Remoncik Krzysztof Adamus Numer REGON to: 356005272
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Remoncik Krzysztof Adamus Współrzędne geograficzne to: 49.8680497453241°N 19.3533053185965°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas