Out-Serwis Krzysztof Kuchnia

O firmie

Lokalizacja firmy Out-Serwis Krzysztof Kuchnia to: Węglówka 426, małopolskie. Numer Identyfikacji Podatkowej naszej działalności to: 6811900752. Jeśli masz pytania, nasz numer kontaktowy to 668 373 237. W razie wątpliwości można skorzystać z adresu e-mailowego: kkuchnia@poczta.onet.pl.

Początki biznesu sięgają 2014 roku. Numer REGON nadany firmie przez Główny Urząd Statystyczny to: 123113766. Maszyny - regeneracja to branża, w której działamy. Nasze współrzędne geograficzne wynoszą: 49.746425799511N, 20.0518696E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Out-Serwis Krzysztof Kuchnia
NIP
6811900752
REGON
123113766
Rok założenia
2014

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Out-Serwis Krzysztof Kuchnia
  • Jaki jest adres firmy Out-Serwis Krzysztof Kuchnia Adres to: Węglówka 426 , 32-412 Wiśniowa (woj. małopolskie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Out-Serwis Krzysztof Kuchnia Kontakt telefoniczny to: 668 373 237
  • Jaki jest e-mail do firmy Out-Serwis Krzysztof Kuchnia E-mail to: kkuchnia@poczta.onet.pl
  • Jaki jest NIP firmy Out-Serwis Krzysztof Kuchnia NIP to: 6811900752
  • Jaki jest numer REGON firmy Out-Serwis Krzysztof Kuchnia Numer REGON to: 123113766
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Out-Serwis Krzysztof Kuchnia Współrzędne geograficzne to: 49.746425799511°N 20.0518696°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas