Firma "Marit" Julita Laga

O firmie

Firma Firma "Marit" Julita Laga znajduje się pod adresem: Karwasza 19, Starzyński Dwór, pomorskie. Nasza działalność została wpisana w CEIDG pod numerem: 5871238931. Jesteśmy dostępni pod numerem telefonu 798 417 494. Adres poczty elektronicznej to: julitalaga@o2.pl.

Pierwsze kroki stawialiśmy już w 1999 roku. 9-cyfrowy numer identyfikacyjny REGON firmy to: 191796500. Specjalizujemy się w branży Spożywcze artykuły - produkcja, hurt. Współrzędne, które pozwalają na szybką lokalizację, to: 54.7607173033747N, 18.2977150316167E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Firma "Marit" Julita Laga
NIP
5871238931
REGON
191796500
Rok założenia
1999

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Firma "Marit" Julita Laga
  • Jaki jest adres firmy Firma "Marit" Julita Laga Adres to: Starzyński Dwór , Karwasza 19 , 84-107 Starzyno (woj. pomorskie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Firma "Marit" Julita Laga Kontakt telefoniczny to: 798 417 494
  • Jaki jest e-mail do firmy Firma "Marit" Julita Laga E-mail to: julitalaga@o2.pl
  • Jaki jest NIP firmy Firma "Marit" Julita Laga NIP to: 5871238931
  • Jaki jest numer REGON firmy Firma "Marit" Julita Laga Numer REGON to: 191796500
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Firma "Marit" Julita Laga Współrzędne geograficzne to: 54.7607173033747°N 18.2977150316167°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas