Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie
- Mięso, wędliny, drób - detal
- 44-362 Rogów , Raciborska 55 (woj. śląskie)
-
Dziś:
- Pn. 07:00 - 15:30
- Wt. 07:00 - 15:30
- Śr. 07:00 - 15:30
- Cz. 07:00 - 15:30
- Pt. 07:00 - 15:30
- Sb. 07:00 - 13:00
- Nd. Zadzwoń i sprawdź
O firmie
Lokalizacja firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie to: Raciborska 55, Rogów, śląskie. Klienci mogą skorzystać z oferty w godzinach: Pn.-Pt.: 07:00-15:30; Sb.: 07:00-13:00. Nasza działalność została wpisana w CEIDG pod numerem: 6470503552. Jeśli masz pytania, szybką odpowiedź uzyskasz, dzwoniąc pod numer 32 451 23 83. W razie wątpliwości można skorzystać z adresu e-mailowego: eryk.rogow@gmail.com.
Początki biznesu sięgają 1992 roku. Firma widnieje w rejestrze pod numerem REGON: 271732612. Mięso, wędliny, drób - detal to branża, w której działamy. Nasz biznes figuruje pod numerem PKD: 10.13.Z. 6-10 pracowników dba o rozwój naszej firmy. Nasze współrzędne geograficzne wynoszą: 49.9906337254902N, 18.3526612156863E.
Jesteś właścicielem tej firmy?
Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?
Zarządzaj stroną tej firmyInformacje handlowe
- Nazwa rejestrowa
- Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie
- NIP
- 6470503552
- REGON
- 271732612
- PKD
- 10.13.Z
- Rok założenia
- 1992
- Liczba pracowników
- 6-10 osób
Opinie (0)
WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.
Średnia ocen
Najczęściej zadawane pytania
- Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie
- Jaki jest adres firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie Adres to: 44-362 Rogów , Raciborska 55 (woj. śląskie)
- Jakie są godziny otwarcia firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie Godziny otwarcia to: Pn.-Pt.: 07:00-15:30; Sb.: 07:00-13:00
- Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie Kontakt telefoniczny to: 32 451 23 83
- Jaki jest e-mail do firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie E-mail to: eryk.rogow@gmail.com
- Jaki jest NIP firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie NIP to: 6470503552
- Jaki jest numer REGON firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie Numer REGON to: 271732612
- Jakie są współrzędne geograficzne firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie Współrzędne geograficzne to: 49.9906337254902°N 18.3526612156863°E