Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie

O firmie

Lokalizacja firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie to: Raciborska 55, Rogów, śląskie. Klienci mogą skorzystać z oferty w godzinach: Pn.-Pt.: 07:00-15:30; Sb.: 07:00-13:00. Nasza działalność została wpisana w CEIDG pod numerem: 6470503552. Jeśli masz pytania, szybką odpowiedź uzyskasz, dzwoniąc pod numer 32 451 23 83. W razie wątpliwości można skorzystać z adresu e-mailowego: eryk.rogow@gmail.com.

Początki biznesu sięgają 1992 roku. Firma widnieje w rejestrze pod numerem REGON: 271732612. Mięso, wędliny, drób - detal to branża, w której działamy. Nasz biznes figuruje pod numerem PKD: 10.13.Z. 6-10 pracowników dba o rozwój naszej firmy. Nasze współrzędne geograficzne wynoszą: 49.9906337254902N, 18.3526612156863E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie
NIP
6470503552
REGON
271732612
PKD
10.13.Z
Rok założenia
1992
Liczba pracowników
6-10 osób

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie
  • Jaki jest adres firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie Adres to: 44-362 Rogów , Raciborska 55 (woj. śląskie)
  • Jakie są godziny otwarcia firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie Godziny otwarcia to: Pn.-Pt.: 07:00-15:30; Sb.: 07:00-13:00
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie Kontakt telefoniczny to: 32 451 23 83
  • Jaki jest e-mail do firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie E-mail to: eryk.rogow@gmail.com
  • Jaki jest NIP firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie NIP to: 6470503552
  • Jaki jest numer REGON firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie Numer REGON to: 271732612
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Kałuża Eryk. Przetwórstwo mięsno - wędliniarskie Współrzędne geograficzne to: 49.9906337254902°N 18.3526612156863°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas