Artykuł sponsorowany Szkolenia dla przemysłu spożywczego – co proponuje trener akredytowany przez BRCGS w Londynie?

Szkolenia dla przemysłu spożywczego – co proponuje trener akredytowany przez BRCGS w Londynie?

Organizacje działające w zakresie przemysłu spożywczego powinny nieustannie rozwijać swoje kwalifikacje i wiedzę w kwestiach związanych z poszczególnymi produktami, a także ochroną i bezpieczeństwem żywności. Z tego względu warto decydować się na wzięcie udziału w specjalistycznych szkoleniach, które poruszają najważniejsze zagadnienia z tym związane. Co zatem dokładnie omawiają licencjonowani trenerzy na swoich kursach?

Właściwa produkcja żywności i opakowań

Oferta skierowana jest m.in. do producentów żywności, którzy muszą zwrócić uwagę na wiele kluczowych kwestii w kontekście prowadzonej przez nich działalności. Warto pozostawać na bieżąco z najnowszymi regulacjami i zaleceniami w tym zakresie, co możliwe jest dzięki realizacji konkretnych szkoleń przeprowadzanych przez licencjonowanych trenerów. Dlatego specjalistyczna firma Lemco Partner Magdalena Ledwoń, proponuje swoim klientom szeroki zakres szkoleń.

Wszystkie szkolenia przeznaczone są zarówno dla personelu technicznego i działów jakości, jak i konsultantów czy auditorów. Lepsze zrozumienie oczekiwań i wymagań w produkcji bezpiecznych, zgodnych z prawem i wysokiej jakości produktów producentom efektywniej i bezpieczniej funkcjonować, co przekłada się również na ich uznaną pozycje na rynku.

Niezbędna wiedza

Dostarczenie wiedzy i kluczowych informacji dla przemysłu spożywczego, produkcji opakowań czy produkcji kosmetyków na szkoleniach przynosi wiele korzyści delegatom. Mogą oni bowiem w sposób kompleksowy zrozumieć wymagania poszczególnych standardów obowiązujących w branży, w której funkcjonuje prowadzona przez nich działalność, a także doskonalą swoją wiedzę w kwestii spełnienia tych wymogów. Warto również zdecydować się na pełen pakiet szkoleń wchodzących w zakres BRC Global Standards Professional Program – dzięki nim zakład zajmujący się m.in. produkcją żywności będzie wykonywał prace w sposób bezpieczny, profesjonalny i właściwy. Należy podkreślić, że dzięki pełnemu pakietowi szkoleń w LEMCO Partner Magdalena Ledwoń BRCGS przyznało prestiżowy tytuł BRCGS Professional pierwszej osobie w Polsce – Pani Sylwii Biszto – Szczęsny..

Zrealizowanie odpowiednich szkoleń to jednak zadanie dla licencjonowanego trenera, który dysponuje odpowiednią wiedzą i jest w stanie efektywnie przekazywać ją delegatom. Mogą to być także osoby zaliczające się do personelu zarządzającego jakością i bezpieczeństwem żywności. Poszczególne szkolenia dotyczą różnych zagadnień, a niektóre z nich związane są chociażby z wymaganiami odnoszącymi się do walidacji i weryfikacji oraz lepszym ich zrozumieniem. Stawianie na profesjonalne szkolenia jest zatem rekomendowane w przemyśle spożywczym i pozwala wdrożyć nowoczesne rozwiązania i jednocześnie zwrócić uwagę na obowiązujące standardy.

Podziel się

Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas