Piekarnia Cukiernia Podpłomyk Sp. z o.o.

  • Piekarnie
  • 43-180 Orzesze , Krasickiego 19 (woj. śląskie)

O firmie

Lokalizacja firmy Piekarnia Cukiernia Podpłomyk Sp. z o.o. to: Krasickiego 19, Orzesze, śląskie. Jesteśmy zarejestrowani pod numerem: 6351856209 w CEIDG.

Numer działalności w Krajowym Rejestrze Sądowym to: 0000876769. Początki biznesu sięgają 2020 roku. Numer REGON nadany firmie przez Główny Urząd Statystyczny to: 38781767500000. Branża, w której działamy na rynku, to Piekarnie. Można nas zlokalizować, wykorzystując współrzędne: 50.1315595604422N, 18.7520789637301E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Piekarnia Cukiernia Podpłomyk Sp. z o.o.
KRS
0000876769
NIP
6351856209
REGON
38781767500000
Rok założenia
2020

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Piekarnia Cukiernia Podpłomyk Sp. z o.o.
  • Jaki jest adres firmy Piekarnia Cukiernia Podpłomyk Sp. z o.o. Adres to: 43-180 Orzesze , Krasickiego 19 (woj. śląskie)
  • Jaki jest numer KRS firmy Piekarnia Cukiernia Podpłomyk Sp. z o.o. Numer KRS to: 0000876769
  • Jaki jest NIP firmy Piekarnia Cukiernia Podpłomyk Sp. z o.o. NIP to: 6351856209
  • Jaki jest numer REGON firmy Piekarnia Cukiernia Podpłomyk Sp. z o.o. Numer REGON to: 38781767500000
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Piekarnia Cukiernia Podpłomyk Sp. z o.o. Współrzędne geograficzne to: 50.1315595604422°N 18.7520789637301°E
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas