Usługi Brukarskie I Ogrodnicze Michał Galant

O firmie

Firma Usługi Brukarskie I Ogrodnicze Michał Galant znajduje się pod adresem: Ołużna 42, zachodniopomorskie. Figurujemy w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej pod numerem: 6711678030. michalgalant1@wp.pl to adres e-mailowy firmy.

Od 2015 roku zapewniamy ofertę najwyżej jakości. 9-cyfrowy numer identyfikacyjny REGON firmy to: 361843374. Nasza branża to Prace drogowe, kolejowe - wykonawstwo. Nasze współrzędne geograficzne wynoszą: 54.0773999656164N, 15.6056899615729E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Usługi Brukarskie I Ogrodnicze Michał Galant
NIP
6711678030
REGON
361843374
Rok założenia
2015

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Usługi Brukarskie I Ogrodnicze Michał Galant
  • Jaki jest adres firmy Usługi Brukarskie I Ogrodnicze Michał Galant Adres to: Ołużna 42 , 78-120 Gościno (woj. zachodniopomorskie)
  • Jaki jest e-mail do firmy Usługi Brukarskie I Ogrodnicze Michał Galant E-mail to: michalgalant1@wp.pl
  • Jaki jest NIP firmy Usługi Brukarskie I Ogrodnicze Michał Galant NIP to: 6711678030
  • Jaki jest numer REGON firmy Usługi Brukarskie I Ogrodnicze Michał Galant Numer REGON to: 361843374
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Usługi Brukarskie I Ogrodnicze Michał Galant Współrzędne geograficzne to: 54.0773999656164°N 15.6056899615729°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas