Pracownia Tortów Artystycznych Pacławska Joanna

O firmie

Firma Pracownia Tortów Artystycznych Pacławska Joanna znajduje się pod adresem: Majdan Sieniawski 281, podkarpackie. Jesteśmy zarejestrowani pod numerem: 7941668277 w CEIDG. Adres poczty elektronicznej to: joasiapac@poczta.onet.pl.

Rok rozpoczęcia biznesu to 2015 rok. Firma widnieje w rejestrze pod numerem REGON: 362507299. Specjalizujemy się w branży Cukiernicze wyroby - produkcja, hurt. Nasze współrzędne geograficzne wynoszą: 50.2903205490196N, 22.7182508627451E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Pracownia Tortów Artystycznych Pacławska Joanna
NIP
7941668277
REGON
362507299
Rok założenia
2015

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Pracownia Tortów Artystycznych Pacławska Joanna
  • Jaki jest adres firmy Pracownia Tortów Artystycznych Pacławska Joanna Adres to: 37-534 Majdan Sieniawski 281 (woj. podkarpackie)
  • Jaki jest e-mail do firmy Pracownia Tortów Artystycznych Pacławska Joanna E-mail to: joasiapac@poczta.onet.pl
  • Jaki jest NIP firmy Pracownia Tortów Artystycznych Pacławska Joanna NIP to: 7941668277
  • Jaki jest numer REGON firmy Pracownia Tortów Artystycznych Pacławska Joanna Numer REGON to: 362507299
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Pracownia Tortów Artystycznych Pacławska Joanna Współrzędne geograficzne to: 50.2903205490196°N 22.7182508627451°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas