Habibi. Kebab.

O firmie

Firma o nazwie Habibi. Kebab. mieści się pod adresem: Rynek 13, Krosno, podkarpackie. Jesteśmy zarejestrowani pod numerem: 6842638114 w CEIDG. Jeśli masz pytania, szybką odpowiedź uzyskasz, dzwoniąc pod numer 72 931 55 66. Adres poczty elektronicznej to: dzanimalik@gmail.com.

0000502866 to numer działalności wpisany w Krajowym Rejestrze Sądowym. Istniejemy na rynku od 2014 roku. Numer REGON: 18108872100000 został nadany firmie przez GUS. Branża, w której działamy na rynku, to Gastronomia - wyposażenie. Można nas zlokalizować, wykorzystując współrzędne: 49.6931581N, 21.7647803E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Habibi. Kebab.
KRS
0000502866
NIP
6842638114
REGON
18108872100000
Rok założenia
2014

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Habibi. Kebab.
  • Jaki jest adres firmy Habibi. Kebab. Adres to: 38-400 Krosno , Rynek 13 (woj. podkarpackie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Habibi. Kebab. Kontakt telefoniczny to: 72 931 55 66
  • Jaki jest e-mail do firmy Habibi. Kebab. E-mail to: dzanimalik@gmail.com
  • Jaki jest numer KRS firmy Habibi. Kebab. Numer KRS to: 0000502866
  • Jaki jest NIP firmy Habibi. Kebab. NIP to: 6842638114
  • Jaki jest numer REGON firmy Habibi. Kebab. Numer REGON to: 18108872100000
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Habibi. Kebab. Współrzędne geograficzne to: 49.6931581°N 21.7647803°E
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas