Łucja Przyboś-Korsak Warsztat Burger Restaurant

  • Catering
  • 31-053 Kraków , Izaaka 3 (woj. małopolskie)

O firmie

Lokalizacja firmy Łucja Przyboś-Korsak Warsztat Burger Restaurant to: Izaaka 3, Kraków, małopolskie. Numer Identyfikacji Podatkowej naszej działalności to: 6792180190. lucyjka@wp.pl to adres e-mailowy firmy.

Pierwsze kroki stawialiśmy już w 2015 roku. Numer REGON: 361771574 został nadany firmie przez GUS. Działamy w branży Catering. Można nas zlokalizować, wykorzystując współrzędne: 50.0513768156286N, 19.9459263588696E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Łucja Przyboś-Korsak Warsztat Burger Restaurant
NIP
6792180190
REGON
361771574
Rok założenia
2015

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Łucja Przyboś-Korsak Warsztat Burger Restaurant
  • Jaki jest adres firmy Łucja Przyboś-Korsak Warsztat Burger Restaurant Adres to: 31-053 Kraków , Izaaka 3 (woj. małopolskie)
  • Jaki jest e-mail do firmy Łucja Przyboś-Korsak Warsztat Burger Restaurant E-mail to: lucyjka@wp.pl
  • Jaki jest NIP firmy Łucja Przyboś-Korsak Warsztat Burger Restaurant NIP to: 6792180190
  • Jaki jest numer REGON firmy Łucja Przyboś-Korsak Warsztat Burger Restaurant Numer REGON to: 361771574
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Łucja Przyboś-Korsak Warsztat Burger Restaurant Współrzędne geograficzne to: 50.0513768156286°N 19.9459263588696°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas