Danuta Skolimowska Tartak Usługowo-produkcyjny " DRESKOL"

  • Tartaki
  • Korczówka-Kolonia 2 , 08-207 Olszanka (woj. mazowieckie)

O firmie

Lokalizacja firmy Danuta Skolimowska Tartak Usługowo-produkcyjny " DRESKOL" to: Korczówka-Kolonia 2, mazowieckie. 5410006720 to Numer Identyfikacji Podatkowej działalności.

Istniejemy na rynku od 1995 roku. W Krajowym Rejestrze Urzędowym Podmiotów Gospodarki Narodowej firma ma numer REGON: 030134869. Specjalizujemy się w branży Tartaki. 52.1364403694188N, 22.6858501777534E to współrzędne, które pozwalają znaleźć naszą siedzibę.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Danuta Skolimowska Tartak Usługowo-produkcyjny " DRESKOL"
NIP
5410006720
REGON
030134869
Rok założenia
1995

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Danuta Skolimowska Tartak Usługowo-produkcyjny " DRESKOL"
  • Jaki jest adres firmy Danuta Skolimowska Tartak Usługowo-produkcyjny " DRESKOL" Adres to: Korczówka-Kolonia 2 , 08-207 Olszanka (woj. mazowieckie)
  • Jaki jest NIP firmy Danuta Skolimowska Tartak Usługowo-produkcyjny " DRESKOL" NIP to: 5410006720
  • Jaki jest numer REGON firmy Danuta Skolimowska Tartak Usługowo-produkcyjny " DRESKOL" Numer REGON to: 030134869
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Danuta Skolimowska Tartak Usługowo-produkcyjny " DRESKOL" Współrzędne geograficzne to: 52.1364403694188°N 22.6858501777534°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas