Ataga. Paweł Kafeman

O firmie

Firma Ataga. Paweł Kafeman zlokalizowana jest pod adresem: Polskiego Czerwonego Krzyża 2 lok. 13, Gdynia, pomorskie. Nasza działalność została wpisana w CEIDG pod numerem: 9581375165. Jeśli masz pytania, nasz numer kontaktowy to 696 449 232. W razie wątpliwości można skorzystać z adresu e-mailowego: biuro@ataga.gda.pl.

Od 2003 roku zapewniamy ofertę najwyżej jakości. Firma widnieje w rejestrze pod numerem REGON: 192949778. Specjalizujemy się w branży Geodezja, kartografia - usługi. Naszą siedzibę można znaleźć po współrzędnych: 54.4991768401352N, 18.51483008909E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Ataga. Paweł Kafeman
NIP
9581375165
REGON
192949778
Rok założenia
2003

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Ataga. Paweł Kafeman
  • Jaki jest adres firmy Ataga. Paweł Kafeman Adres to: 81-621 Gdynia , Polskiego Czerwonego Krzyża 2 lok. 13 (woj. pomorskie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Ataga. Paweł Kafeman Kontakt telefoniczny to: 696 449 232
  • Jaki jest e-mail do firmy Ataga. Paweł Kafeman E-mail to: biuro@ataga.gda.pl
  • Jaki jest NIP firmy Ataga. Paweł Kafeman NIP to: 9581375165
  • Jaki jest numer REGON firmy Ataga. Paweł Kafeman Numer REGON to: 192949778
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Ataga. Paweł Kafeman Współrzędne geograficzne to: 54.4991768401352°N 18.51483008909°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas