Carmat Krzysztof Głąb

O firmie

Firma o nazwie Carmat Krzysztof Głąb mieści się pod adresem: Daszyńskiego 4 lok. 9, Andrychów, małopolskie. Jesteśmy zarejestrowani pod numerem: 5512339566 w CEIDG. Jeśli masz pytania, szybką odpowiedź uzyskasz, dzwoniąc pod numer 33 482 06 80. W razie wątpliwości można skorzystać z adresu e-mailowego: biuro@carmat.pl.

Od 2010 roku zapewniamy ofertę najwyżej jakości. Numer REGON nadany firmie przez Główny Urząd Statystyczny to: 121115531. Nasza branża to Tkaniny techniczne. 49.8504199687989N, 19.3423400040391E to współrzędne, które pozwalają znaleźć naszą siedzibę.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Carmat Krzysztof Głąb
NIP
5512339566
REGON
121115531
Rok założenia
2010

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Carmat Krzysztof Głąb
  • Jaki jest adres firmy Carmat Krzysztof Głąb Adres to: 34-120 Andrychów , Daszyńskiego 4 lok. 9 (woj. małopolskie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Carmat Krzysztof Głąb Kontakt telefoniczny to: 33 482 06 80
  • Jaki jest e-mail do firmy Carmat Krzysztof Głąb E-mail to: biuro@carmat.pl
  • Jaki jest NIP firmy Carmat Krzysztof Głąb NIP to: 5512339566
  • Jaki jest numer REGON firmy Carmat Krzysztof Głąb Numer REGON to: 121115531
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Carmat Krzysztof Głąb Współrzędne geograficzne to: 49.8504199687989°N 19.3423400040391°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas