Dip. Catering. Dechnik K.

  • Catering
  • Stary Widzim 192 , 64-200 Wolsztyn (woj. wielkopolskie)

O firmie

Lokalizacja firmy Dip. Catering. Dechnik K. to: Stary Widzim 192, wielkopolskie. Nasza działalność została wpisana w CEIDG pod numerem: 9231594582. Jeśli masz pytania, szybką odpowiedź uzyskasz, dzwoniąc pod numer 532 512 528. biuro@cateringdip.pl to adres e-mailowy firmy.

Istniejemy na rynku od 2011 roku. Firma widnieje w rejestrze pod numerem REGON: 301806368. Działamy w branży Catering. 52.0880933N, 16.1415292E to współrzędne, które pozwalają znaleźć naszą siedzibę.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Dip. Catering. Dechnik K.
NIP
9231594582
REGON
301806368
Rok założenia
2011

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Dip. Catering. Dechnik K.
  • Jaki jest adres firmy Dip. Catering. Dechnik K. Adres to: Stary Widzim 192 , 64-200 Wolsztyn (woj. wielkopolskie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Dip. Catering. Dechnik K. Kontakt telefoniczny to: 532 512 528
  • Jaki jest e-mail do firmy Dip. Catering. Dechnik K. E-mail to: biuro@cateringdip.pl
  • Jaki jest NIP firmy Dip. Catering. Dechnik K. NIP to: 9231594582
  • Jaki jest numer REGON firmy Dip. Catering. Dechnik K. Numer REGON to: 301806368
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Dip. Catering. Dechnik K. Współrzędne geograficzne to: 52.0880933°N 16.1415292°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas