Restauracja Fatamorgana Bartłomiej Pagacz

  • Catering
  • 90-345 Łódź , Księży Młyn 16 (woj. łódzkie)

O firmie

Lokalizacja firmy Restauracja Fatamorgana Bartłomiej Pagacz to: Księży Młyn 16, Łódź, łódzkie. Nasza działalność została wpisana w CEIDG pod numerem: 7262617538. Adres poczty elektronicznej to: kontakt@fatamorganalodz.pl.

Pierwsze kroki stawialiśmy już w 2017 roku. Numer REGON: 366121622 został nadany firmie przez GUS. Branża, w której działamy na rynku, to Catering. Można nas zlokalizować, wykorzystując współrzędne: 51.7557936275474N, 19.4813603303152E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Restauracja Fatamorgana Bartłomiej Pagacz
NIP
7262617538
REGON
366121622
Rok założenia
2017

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Restauracja Fatamorgana Bartłomiej Pagacz
  • Jaki jest adres firmy Restauracja Fatamorgana Bartłomiej Pagacz Adres to: 90-345 Łódź , Księży Młyn 16 (woj. łódzkie)
  • Jaki jest e-mail do firmy Restauracja Fatamorgana Bartłomiej Pagacz E-mail to: kontakt@fatamorganalodz.pl
  • Jaki jest NIP firmy Restauracja Fatamorgana Bartłomiej Pagacz NIP to: 7262617538
  • Jaki jest numer REGON firmy Restauracja Fatamorgana Bartłomiej Pagacz Numer REGON to: 366121622
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Restauracja Fatamorgana Bartłomiej Pagacz Współrzędne geograficzne to: 51.7557936275474°N 19.4813603303152°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas