Avis Balustrady Nierdzewne

Oferta

Firmę Avis w Rybniku stworzyliśmy w 2009 roku z myślą o produkcji oraz imporcie elementów balustrad ze stali, a także gotowych zadaszeń i balustrad systemowych. Zapewniamy kompleksowe wsparcie, począwszy od doboru odpowiednich elementów, poprzez wycenę, pomiary i produkcję, a skończywszy na montażu.

Produkcję prowadzimy, bazując na normach EN 1090-1, EN 1090-2, EN 1090-3, a nasze wyroby są opatrzone znakiem CE. Możemy Państwu zaoferować wysokiej jakości:
  • gotowe poręcze ścienne
  • gotowe słupki
  • wsporniki poręczy
  • mocowania słupków
  • wsporniki relingowe
  • systemy mocowań linek
  • zawiasy ze stali nierdzewnej
  • podpory poręcza słupka
  • balkony i balustrady francuskie
W ofercie mamy uchwyty do szkła z ciśnieniowego odlewu cynkowego ZAMAK, stali nierdzewnej AISI 304, stali kwasoodpornej AISI 316, aluminium oraz stali kwasoodpornej Ultra Range 2205. Eleganckie wykończenie balustrad zapewnią odpowiednio dobrane rozety maskujące. Nasza oferta obejmuje również:
  • zaślepki do rur i profili
  • uchwyty do blachy
  • systemy ramowe do szkła
  • elementy Q-Railing
  • wsporniki poręczy
  • kształtki i łączniki rur
  • materiały szlifierskie
  • narzędzia i wiertła
Szukasz elementów balustrad o dużej trwałości i estetycznym wykonaniu? Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty!

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Szpitalny Szymon Avis
NIP
6422704264
Rok założenia
2000

Opinie (12)

Średnia ocen

  • 5.0
  • 12 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy, Twoja opinia pojawi się na serwisie po pozytywnej moderacji.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.
  • Robur

    • 4.0
    • 18-10-2021

    Skorzystałem z ich oferty i nie żałuję tej decyzji.

  • Igor

    • 5.0
    • 03-08-2021

    Szybko uporali się z montażem zamówionych balustrad.

  • Klaudia

    • 5.0
    • 07-06-2021

    Wysoka jakość wykonania idzie w parze z przystępnymi cenami.

  • Grzesiek

    • 5.0
    • 16-04-2021

    Zajęli się dostawą oraz montażem balustrad dla mojej inwestycji. Nie zawiedli mnie.

  • Tyberiusz

    • 4.0
    • 03-02-2021

    Duża dostępność produktów i bardzo sprawna realizacja zamówień.

  • Misia

    • 5.0
    • 14-12-2020

    Elementy i akcesoria z których można wykonywać nowoczesne balustrady.

  • Maciej

    • 5.0
    • 15-10-2020

    Niezwykle miła obsługa i duży wybór produktów - polecam z czystym sumieniem.

  • Jędrek

    • 5.0
    • 12-08-2020

    Doradzają, produkują zgodnie z projektami oraz montują - prawdziwi specjaliści.

  • Michal marosz

    • 5.0
    • 30-06-2020

    Elementy balustrad o sprawdzonej jakości. Korzystam z nich w pracy i nie mogę o nich powiedzieć złego słowa.

  • Tycjan

    • 5.0
    • 21-04-2020

    Fachowa pomoc w doborze elementów i montażu kompletnych systemów balustrad. Pełen profesjonalizm.

  • Robert

    • 5.0
    • 03-02-2020

    Najlepsze miejsce na zakup gotowych balustrad. Są bardzo solidne i ładnie wyglądają.

  • Tymoteusz

    • 5.0
    • 31-12-2019

    Wiele razy składałem tutaj na zamówienie na elementy balustrad. Wszystkie były realizowane sprawnie. Polecam tego dostawcę.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Szpitalny Szymon Avis
  • Jaki jest adres firmy Szpitalny Szymon Avis Adres to: 44-203 Rybnik , Przemysłowa 19 f (woj. śląskie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Szpitalny Szymon Avis Kontakt telefoniczny to: 32 722 85 02
  • Jaki jest e-mail do firmy Szpitalny Szymon Avis E-mail to: avis.biuro@wp.pl
  • Jaki jest NIP firmy Szpitalny Szymon Avis NIP to: 6422704264
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Szpitalny Szymon Avis Współrzędne geograficzne to: 50.1020004584145°N 18.5659139114192°E
Informacja o przetwarzaniu danych