Artykuł sponsorowany Szkolenia na temat bezpieczeństwa żywności z Lemco Partner Magdalena Ledwoń

Szkolenia na temat bezpieczeństwa żywności z Lemco Partner Magdalena Ledwoń

Przedsiębiorstwo Lemco Partner Magdalena Ledwoń to lider wśród specjalistów przeprowadzających szkolenia akredytowane. BRCGS to globalnie dopracowane kursy przeznaczone głównie dla producentów żywności oraz opakowań. Dzięki temu można uzyskać odpowiednią wiedzę na temat tego zakresu zagadnień i wzmocnić swoją pozycję na rynku. Zatem dowiedz się, czym jest ten kurs.

Szkolenia z zakresu bezpieczeństwa żywności

Będąc producentem żywności, należy pamiętać o szeregu czynności, których zadaniem jest zapewnić bezpieczne produkty dla konsumenta. Do tychże działań bez problemu można zaliczyć również jakość opakowań, z którymi te artykuły mają bezpośredni kontakt. Z tego powodu powstały globalne standardy opisywane jako BRCGS, mające za zadanie znacznie podwyższyć poziom bezpieczeństwa wyprodukowanej żywności. Dlatego też przedsiębiorstwo Lemco Partner Magdalena Ledwoń oferuje profesjonalne szkolenia tego rodzaju.

Co należy wiedzieć o tych normach?

Standardy BRCGS dla opakowań określają, w jaki sposób powinien wyglądać proces produkcji opakowań. Ma to na celu zagwarantować bezpieczeństwo konsumentom, ponieważ źle zabezpieczona żywność może być niezwykle groźna dla ich życia. Dodatkowo istotny w przypadku tych norm jest fakt, że niepoprawnie opisany artykuł spożywczy może rzutować na sposób odbierania producenta oraz jego produktów Bez wątpienia jest to bardzo niepożądana sytuacja z punktu widzenia sprzedawcy. W związku z tym opracowano szereg standardów, które pozwalają wyeliminować problemy na tym poziomie. Natomiast firma Lemco Partner Magdalena Ledwoń przeprowadza m.in. profesjonalne szkolenia z tego zakresu działań.

Dla kogo zostało stworzone BRCGS?

Kursy dotyczące norm bezpieczeństwa żywności są doskonałą propozycją dla całego przemysłu spożywczego. Fachowcy zalecają rozwiązania tego typu w głównej mierze hipermarketom oraz producentom własnej marki jedzenia. Co więcej, szkolenia BRCGS skierowane są do konsultantów i kierowników technicznych, jak również całego personelu zakładu odpowiedzialnego za produkcję opakowań. 

Podziel się

Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas