Avis. Gąsior Małgorzata

Oferta

Avis w Polkowicach, to biuro rachunkowe prowadzone przez Małgorzatę Gąsior. Od 2006 roku oferuje kompleksową księgowość oraz rachunkowość. Specjalizuje się w sporządzaniu sprawozdań finansowych i bilansów. Z dbałością o detale prowadzi księgi przychodów i rozchodów oraz służy doradztwem podatkowym.

Wieloletnie doświadczenie pracowników firmy Avis gwarantuje najwyższą jakość świadczonych usług rachunkowych i księgowych. W biurze sporządzane są również deklaracje podatkowe. Rzetelnie przygotowywane są rozliczenia PIT, VAT i ZUS. Doradcy pomagają w doborze optymalnych rozwiązań podatkowych.

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Avis Małgorzata Gąsior
NIP
5020050156
REGON
390716265
PKD
69.20.Z
Rok założenia
2006
Liczba pracowników
2-5 osób

Opinie (13)

Średnia ocen

  • 4.5
  • 13 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy, Twoja opinia pojawi się na serwisie po pozytywnej moderacji.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.
  • Tobiasz

    • 5.0
    • 28-12-2019

    Powierzenie im firmowej księgowości okazało się strzałem w dziesiątkę. Mam idealny porządek w dokumentach.

  • Jurum

    • 1.0
    • 19-11-2019

    Zaiste zastanawia mnie, kto wystawia te ''pozytywne'' opinie. Wygląda mi to na właścicielkę, ponieważ mają - nazwijmy to umównie - taką samą konstrukcję składniową. Przydałoby się więcej samokrytycyzmu, zwłaszcza w kontekście kompetencji i niuansów, dotyczących finansów, terminowości oraz przyjmowania do wiadomości oczekiwań klienta.

  • Dominika

    • 5.0
    • 09-10-2019

    Jakość usług księgowych nie pozostawia tutaj niczego do życzenia.

  • Eryk

    • 5.0
    • 11-08-2019

    Fachowo sporządzają bilanse.

  • Zuza

    • 5.0
    • 18-06-2019

    Kompetentna obsługa podatkowa. Usługi świadczone z dbałością o potrzeby klienta.

  • Tymoteusz

    • 5.0
    • 19-04-2019

    Można tu liczyć na fachowe doradztwo podatkowe.

  • Mariusz

    • 5.0
    • 04-02-2019

    Rozliczenia PIT wykonują profesjonalnie.

  • Bogna

    • 5.0
    • 28-12-2018

    Atrakcyjne ceny usług rachunkowych. Rzetelna obsługa.

  • Antek

    • 5.0
    • 05-10-2018

    Sprawnie i szybko wykonują sprawozdania finansowe.

  • Kalina

    • 5.0
    • 11-08-2018

    Tanie rozliczenia podatkowe. W biurze pracują miłe i kompetentne osoby.

  • Karol

    • 5.0
    • 25-06-2018

    Profesjonalnie podchodzą do sporządzania sprawozdań finansowych.

  • Honorata

    • 5.0
    • 02-04-2018

    Doradcy podatkowi doskonale orientujący się w obowiązujących przepisach. Tworzą rozwiązania skrojone na miarę potrzeb klienta.

  • Tycjan

    • 5.0
    • 24-02-2018

    Kompleksowa oferta usług księgowych. Dzięki ich pomocy nie muszę pilnować terminów oddawania deklaracji podatkowych i wykonywania pozostałych rozliczeń.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Avis Małgorzata Gąsior
  • Jaki jest adres firmy Avis Małgorzata Gąsior Adres to: 59-100 Polkowice , Miedziana 7 (woj. dolnośląskie)
  • Jakie są godziny otwarcia firmy Avis Małgorzata Gąsior Godziny otwarcia to: Pn.-Pt.: 08:00-15:00
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Avis Małgorzata Gąsior Kontakt telefoniczny to: 76 847 49 37
  • Jaki jest e-mail do firmy Avis Małgorzata Gąsior E-mail to: avis@box43.pl
  • Jaki jest NIP firmy Avis Małgorzata Gąsior NIP to: 5020050156
  • Jaki jest numer REGON firmy Avis Małgorzata Gąsior Numer REGON to: 390716265
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Avis Małgorzata Gąsior Współrzędne geograficzne to: 51.5043395294118°N 16.0743967843137°E
Informacja o przetwarzaniu danych