Schrankman Bio Michał Szafarz

  • 0.0
  • 0 opinii

O firmie

Firma Schrankman Bio Michał Szafarz znajduje się pod adresem: Rogatka 7a, Opatówek, wielkopolskie. Nasza działalność została wpisana w CEIDG pod numerem: 9680991223. Można się z nami skontaktować pod numerem telefonu 603 088 887. michal@diet-food.pl to adres e-mailowy firmy.

Rok rozpoczęcia biznesu to 2018 rok. Numer REGON: 380020643 został nadany firmie przez GUS. Spożywcze artykuły - produkcja, hurt to branża, w której działamy. Naszą siedzibę można znaleźć po współrzędnych: 51.738012N, 18.1843082E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Schrankman Bio Michał Szafarz
NIP
9680991223
REGON
380020643
Rok założenia
2018

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Schrankman Bio Michał Szafarz
  • Jaki jest adres firmy Schrankman Bio Michał Szafarz Adres to: 62-860 Opatówek , Rogatka 7a (woj. wielkopolskie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Schrankman Bio Michał Szafarz Kontakt telefoniczny to: 603 088 887
  • Jaki jest e-mail do firmy Schrankman Bio Michał Szafarz E-mail to: michal@diet-food.pl
  • Jaki jest NIP firmy Schrankman Bio Michał Szafarz NIP to: 9680991223
  • Jaki jest numer REGON firmy Schrankman Bio Michał Szafarz Numer REGON to: 380020643
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Schrankman Bio Michał Szafarz Współrzędne geograficzne to: 51.738012°N 18.1843082°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas

Newsletter