Remgo-tech

  • Maszyny - regeneracja
  • Profesjonalne maszyny do lodów
  • Nowa Iwiczna , Graniczna 21 , 05-500 Piaseczno (woj. mazowieckie)

Oferta

Firma Remgo-tech działa na ryku od 2007 roku. Nasza siedziba mieści się w Nowej Iwicznej, Graniczna 21, na terenie powiatu piaseckiego województwa mazowieckiego. Zajmuje się sprzedażą urządzeń do wyposażenia lodziarni i cukierni. Właścicielem jest Jarosław Gugała.

Przede wszystkim zajmuje się w sprzedażą maszyn związanych z przemysłem lodziarskim. Ofertę kierujemy do właścicieli lodziarni oraz cukierni i restauracji. Nasza sprzęt pochodzi wyłącznie od renomowanych i sprawdzonych producentów z całego świata.

Oferta Remgo-tech to:
  • maszyny do lodów
  • witryny do lodów i ciast
  • szafy mroźnicze
  • urządzeni do cukierni
  • kostkarki
  • kruszarki
  • zmywarki
  • linie do lodów przemysłowych
Dodatkowo dysponujemy rzemieślniczymi lodami na patyku oraz komorami chłodniczymi i mroźniczymi.

W trosce o Klientów gwarantujemy serwis urządzeń, który przysługuje każdemu zakupionemu u nas produktowi.

Zakupy u nas to pewność wysokiej jakości usługi, terminowości, solidności i fachowej pomocy na każdym etapie współpracy.

Zapraszamy do skorzystania z oferty firmy Remgo-tech

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Remgo Tech
NIP
1230055293
Rok założenia
2007

Opinie (0)

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy, Twoja opinia pojawi się na serwisie po pozytywnej moderacji.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Remgo Tech
  • Jaki jest adres firmy Remgo Tech Adres to: Nowa Iwiczna , Graniczna 21 , 05-500 Piaseczno (woj. mazowieckie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Remgo Tech Kontakt telefoniczny to: 501 742 624
  • Jaki jest e-mail do firmy Remgo Tech E-mail to: biuro@remgo-tech.pl
  • Jaki jest NIP firmy Remgo Tech NIP to: 1230055293
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Remgo Tech Współrzędne geograficzne to: 52.096378803952°N 21.0056702712772°E
Informacja o przetwarzaniu danych