Piotr Kawiński - FHU Pro-Bud

O firmie

Lokalizacja firmy Piotr Kawiński - FHU Pro-Bud to: Grochowce 174a, podkarpackie. Nasza działalność została wpisana w CEIDG pod numerem: 7952113815. Jeśli masz pytania, szybką odpowiedź uzyskasz, dzwoniąc pod numer 501 225 857. pkawinski@wp.pl to adres e-mailowy firmy.

Rok rozpoczęcia biznesu to 2011 rok. W Krajowym Rejestrze Urzędowym Podmiotów Gospodarki Narodowej firma ma numer REGON: 180439220. Działamy w branży Budowlane usługi - remonty, renowacje. Współrzędne, które pozwalają na szybką lokalizację, to: 49.7332025N, 22.7536924E.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Piotr Kawiński - FHU Pro-Bud
NIP
7952113815
REGON
180439220
Rok założenia
2011

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Piotr Kawiński - FHU Pro-Bud
  • Jaki jest adres firmy Piotr Kawiński - FHU Pro-Bud Adres to: 37-733 Grochowce 174a (woj. podkarpackie)
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Piotr Kawiński - FHU Pro-Bud Kontakt telefoniczny to: 501 225 857
  • Jaki jest e-mail do firmy Piotr Kawiński - FHU Pro-Bud E-mail to: pkawinski@wp.pl
  • Jaki jest NIP firmy Piotr Kawiński - FHU Pro-Bud NIP to: 7952113815
  • Jaki jest numer REGON firmy Piotr Kawiński - FHU Pro-Bud Numer REGON to: 180439220
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Piotr Kawiński - FHU Pro-Bud Współrzędne geograficzne to: 49.7332025°N 22.7536924°E
Obowiązek informacyjny
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas