HACCP i Dobre Praktyki. Wdrażanie, szkolenia, bezpieczeństwo żywności
- BHP - usługi
- 43-316 Bielsko-Biała , Roztoki 3 lok. 66 (woj. śląskie)
-
Dziś:
- Pn. 08:00 - 20:00
- Wt. 08:00 - 20:00
- Śr. 08:00 - 20:00
- Cz. 08:00 - 20:00
- Pt. 08:00 - 20:00
- Sb. 08:00 - 20:00
- Nd. 09:00 - 15:00
O firmie
Firma o nazwie HACCP i Dobre Praktyki. Wdrażanie, szkolenia, bezpieczeństwo żywności mieści się pod adresem: Roztoki 3 lok. 66, Bielsko-Biała, śląskie. Skorzystaj z naszej oferty w godzinach: Pn.-Sb.: 08:00-20:00; Nd.: 09:00-15:00. 5471636510 to Numer Identyfikacji Podatkowej działalności. W razie wątpliwości można skorzystać z adresu e-mailowego: wswistun@hospital.com.pl.
Rok rozpoczęcia biznesu to 2009 rok. Numer REGON: 070740426 został nadany firmie przez GUS. Nasza branża to BHP - usługi. Firma zatrudnia 2-5 pracowników. Współrzędne, które pozwalają na szybką lokalizację, to: 49.80414N, 19.03851E.
Jesteś właścicielem tej firmy?
Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?
Zarządzaj stroną tej firmyInformacje handlowe
- Nazwa rejestrowa
- HACCP i Dobre Praktyki. Wdrażanie, szkolenia, bezpieczeństwo żywności
- NIP
- 5471636510
- REGON
- 070740426
- Rok założenia
- 2009
- Liczba pracowników
- 2-5 osób
Opinie (0)
WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.
Średnia ocen
Najczęściej zadawane pytania
- Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: HACCP i Dobre Praktyki. Wdrażanie, szkolenia, bezpieczeństwo żywności
- Jaki jest adres firmy HACCP i Dobre Praktyki. Wdrażanie, szkolenia, bezpieczeństwo żywności Adres to: 43-316 Bielsko-Biała , Roztoki 3 lok. 66 (woj. śląskie)
- Jakie są godziny otwarcia firmy HACCP i Dobre Praktyki. Wdrażanie, szkolenia, bezpieczeństwo żywności Godziny otwarcia to: Pn.-Sb.: 08:00-20:00; Nd.: 09:00-15:00
- Jaki jest e-mail do firmy HACCP i Dobre Praktyki. Wdrażanie, szkolenia, bezpieczeństwo żywności E-mail to: wswistun@hospital.com.pl
- Jaki jest NIP firmy HACCP i Dobre Praktyki. Wdrażanie, szkolenia, bezpieczeństwo żywności NIP to: 5471636510
- Jaki jest numer REGON firmy HACCP i Dobre Praktyki. Wdrażanie, szkolenia, bezpieczeństwo żywności Numer REGON to: 070740426
- Jakie są współrzędne geograficzne firmy HACCP i Dobre Praktyki. Wdrażanie, szkolenia, bezpieczeństwo żywności Współrzędne geograficzne to: 49.80414°N 19.03851°E