Andy Max Sp. z o.o.

O firmie

Lokalizacja firmy Andy Max Sp. z o.o. to: Oblasy 198, lubelskie. Pn.-Nd.: 24h to godziny, w których działamy. 7162778265 to Numer Identyfikacji Podatkowej działalności. Można się z nami skontaktować pod numerem telefonu 81 881 55 00. Szybki kontakt znajduje się pod adresem e-mail: recepcja@hotelkazimierski.pl.

0000338984 to numer działalności wpisany w Krajowym Rejestrze Sądowym. Rok rozpoczęcia biznesu to 2009 rok. Branża, w której działamy na rynku, to Hotele. 51.33816N, 21.90105E to współrzędne, które pozwalają znaleźć naszą siedzibę.

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Informacje handlowe

Nazwa rejestrowa
Andy Max Sp. z o.o.
KRS
0000338984
NIP
7162778265
Rok założenia
2009

Opinie (0)

WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Średnia ocen

  • 0.0
  • 0 opinii
Dodaj opinię Anuluj

Licznik znaków:

Dziękujemy. Twoja opinia wkrótce pojawi się w serwisie.
Wystąpił błąd podczas dodawania opinii.

Najczęściej zadawane pytania

  • Jaka jest nazwa firmy Nazwa to: Andy Max Sp. z o.o.
  • Jaki jest adres firmy Andy Max Sp. z o.o. Adres to: Oblasy 198 , 24-123 Janowiec (woj. lubelskie)
  • Jakie są godziny otwarcia firmy Andy Max Sp. z o.o. Godziny otwarcia to: Pn.-Nd.: 24h
  • Jaki jest kontakt telefoniczny do firmy Andy Max Sp. z o.o. Kontakt telefoniczny to: 81 881 55 00
  • Jaki jest e-mail do firmy Andy Max Sp. z o.o. E-mail to: recepcja@hotelkazimierski.pl
  • Jaki jest numer KRS firmy Andy Max Sp. z o.o. Numer KRS to: 0000338984
  • Jaki jest NIP firmy Andy Max Sp. z o.o. NIP to: 7162778265
  • Jakie są współrzędne geograficzne firmy Andy Max Sp. z o.o. Współrzędne geograficzne to: 51.33816°N 21.90105°E
Szukamy klientów

Podpowiadamy jak zdobyć klientów. Sprawdź!

Reklamuj się u nas